Το ταχύπλοο καταμαράν Αndros jet θα εξυπηρετεί από την Τετάρτη (14.08.2019) την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Αλεξανδρούπολης με τη Σαμοθράκη δίνοντας λύση στο πρόβλημα που προέκυψε.
Λόγω των ισχυρών ανέμων 8 μποφόρ που πνέουν στη θαλάσσια περιοχή, το επιβατηγό οχηματαγωγό Αζόρες Εξπρές δεν μπόρεσε να προσεγγίσει τα ξημερώματα τη Σαμοθράκη.
Το Αζόρες Εξπρές είχε αναχωρήσει χθες (11/08) στις 9:20 το βράδυ από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης με 654 επιβάτες, 142 ΙΧ οχήματα 5 φορτηγά και 42 δίκυκλα αλλά όταν έφθασε στο λιμάνι της Σαμοθράκης παρά τις προσπάθειες του πλοιάρχου λόγω των ισχυρών ανέμων δεν μπόρεσε να δέσει στο λιμάνι με αποτέλεσμα να επιστρέψει ξανά στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης στις 5:10 τα ξημερώματα.
Περισσότερα στο Cyclades24