ΑκτοπλοϊαBlog

Πάνω στα βάζα στην Αυλίδα το Paros Jet – Photos

Προετοιμάζεται για δρομολόγια στην επιδοτούμενη άγονη γραμμή

Τη Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου ανέβηκε στην πλωτή δεξαμενή των ναυπηγείων Αυλίδας, το ταχύπλοο Ε/Γ-Ο/Γ Paros Jet για τον ετήσιο δεξαμενισμό του.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ, το ταχύπλοο της Seajets προετοιμάζεται εδώ και αρκετές ημέρες σε γρήγορους ρυθμούς, προκειμένου να είναι ετοιμοπόλεμο να αναλάβει την άγονη επιδοτούμενη γραμμή Ρόδος – Χάλκη – Κάρπαθο – Κάσο – Σητεία, εφόσον η Seajets κερδίσει στο διαγωνισμό, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Hellenic Seaways με το ταχύπλοο Ε/Γ-Ο/Γ Hellenic Highspeed.

Αξίζει να σημειωθεί το ενδιαφέρον της Seajets και για την επιδοτούμενη γραμμή που έχει προκηρυχθεί, Θεσσαλονίκη – Β. Σποράδες με τρία δρομολόγια την εβδομάδα και έναρξη από την 1η Ιουνίου έως τις 15 Σεπτεμβρίου και δεν αποκλείεται να δούμε τελικά το Paros Jet δρομολογημένο εκεί.

Εξάλλου με την πρόσφατη αγορά του αξιόλογου ταχύπλοου Ε/Γ-Ο/Γ Superrunner, η Seajets ισχυροποίησε σημαντικά το στόλο της και αναμένεται με ενδιαφέρον η γραμμή, επιδοτούμενη ή μη που θα κληθεί φέτος κι αυτό να αναλάβει.

Εμφάνισε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.
Enter Captcha Here :

Back to top button