ΑκτοπλοϊαBlog

Βίντεο από το παρθενικό ταξίδι του νέου πλοίου Ερμής στη γραμμή Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα

Το πλοίο είναι το καινούριο απόκτημα της KERKYRA SEAWAYS

Το F/B Ερμής πραγματοποίησε το παρθενικό του ταξίδι, την Παρασκευή 26η Φεβρουαρίου 2021, στη γραμμή Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα.

από το παρθενικό ταξίδι του νέου πλοίου Ερμής στη γραμμή Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα 3, Αρχιπέλαγος, Ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης

Στο πρώτο του ταξίδι επισκεφθήκαμε το πλοίο, μένοντας εντυπωσιασμένοι από την πολυτέλεια και τις ανέσεις που προσφέρει, εναρμονισμένες στις σύγχρονες απαιτήσεις, με ασανσέρ για τα άτομα με κινητικές δυσκολίες, κυλιόμενες σκάλες, μπαρ και ανατομικά καθίσματα.

από το παρθενικό ταξίδι του νέου πλοίου Ερμής στη γραμμή Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα 4, Αρχιπέλαγος, Ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης

Το πλοίο είναι το καινούριο απόκτημα της KERKYRA SEAWAYS (Σουλιώτης – Γεροντάκης) οι οποίοι δραστηριοποιούνται στη γραμμή τα τελευταία 40 χρόνια

Onesmart Promotion banner 1 onesmart promotion, Αρχιπέλαγος, Ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης

Το Ερμής κατασκευάστηκε στην Ιαπωνία το 1997, με υψηλά standards, ως προς την ασφάλεια, τη συνέπεια και την ταχύτητα.
Έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει γύρω στα 150 οχήματα, 20 μεγάλα φορτηγά και 700 επιβάτες, ενώ έχει μήκος 108 μέτρα και πλάτος 17,5 μέτρα.
Η δυνατότητα του πλοίου σύμφωνα και με τις υποχρεώσεις που υπάρχουν στη γραμμή Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα, είναι να ολοκληρώνει τη διαδρομή σε μία ώρα και δέκα λεπτά.

Ο πλοιοκτήτης κ. Σουλιώτης, που μας υποδέχθηκε εγκάρδια στο πλοίο, μιλώντας στην κάμερα του thespro.gr,  ευχαρίστησε τους πρώτους επιβάτες, οι οποίοι ταξίδεψαν από Κέρκυρα προς Ηγουμενίτσα, υποσχέθηκε πως το πλοίο θα διατηρήσει τα ίδια υψηλά στάνταρ που έχει θέσει (ασφάλεια, ταχύτητα, ανέσεις, ελκυστικές τιμές), για όλα τα επόμενα χρόνια που θα παραμείνει στη γραμμή.

Επιφυλάχθηκε μετά τη λήξη της καραντίνας και την επιστροφή στην κανονικότητα να γίνει μια δεξίωση στο πλοίο στην οποία θα είναι προσκεκλημένοι οι φορείς της πόλης, καθώς και όλοι οι πολίτες.

από το παρθενικό ταξίδι του νέου πλοίου Ερμής στη γραμμή Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα 2, Αρχιπέλαγος, Ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης

Το πλοίο στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας εκπροσωπείται από το Oscar Travel, Λαγός Θεόδωρος.

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Σουλιώτη, καθώς και πλάνα από την άφιξη του πλοίου στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας αλλά και από το εσωτερικό του:

 

πηγή: thespro.gr

 

 

Εμφάνισε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.
Enter Captcha Here :

Back to top button