Πλοία απ' όλο τον κόσμοBlogΕπιλογές συντακτών

Queen Coral Cross: Καθελκύστηκε το νεότευκτο της Marix Line

Στις 26 Ιουνίου 2021, καθελκύστηκε στα ναυπηγεία Naikai (Setoda plant Utsumi) το νεότευκτο πλοίο της ιαπωνικής Marix Line (Kagoshima), QUEEN CORAL CROSS.

Queen Coral Cross Καθελκύστηκε το νεότευκτο της Marix Line 1, Αρχιπέλαγος, Ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης

Το τελευταίο μέρος του ονόματος του νέου πλοίου CROSS αποτελεί το ακρωνύμιο των λέξεων Comfortability, Reliability, Originality, Safety, Seven destinations (7 regions that call at the port on the route in service).

Το εντυπωσιακό φορτηγοπόσταλο, ακολουθεί την παραδοσιακή σχεδιαστική γραμμή των πλοίων της ιαπωνικής εταιρείας και το μηχανικό σύνολο που το εξοπλίζει ακολουθεί το μοντέλο μια κύρια μηχανή και μια προπέλα. Το QUEEN CORAL CROSS αναμένεται να δρομολογηθεί στη γραμμή Kagoshima-Amami Islands-Okinawa στις 20 Νοεμβρίου του 2021 και θα αντικαταστήσει το παλαιότερο QUEEN CORAL 8 (4.945gt/1999), το οποίο πιθανότατα θα τεθεί προς πώληση.

Queen Coral Cross Καθελκύστηκε το νεότευκτο της Marix Line 2, Αρχιπέλαγος, Ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης

Έχει χωρητικότητα 8.000gt, μήκος 145m και πλάτος 24m. Η μεταφορική του ικανότητα είναι 655 επιβάτες, 30 φορτηγά (12m) και 44 Ι.Χ.. Επιπρόσθετα, μπορεί να μεταφέρει 246 TEU (10 ποδών) και 8 TEU (20 ποδών). Εξοπλίζεται με μια κύρια μηχανή συνολικής ισχύος 12.000 kw και θα αναπτύσσει ταχύτητα 21 κόμβων.

φωτο: Marix Line

Εμφάνισε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
Enter Captcha Here :

Back to top button