Βίντεο πλοίωνBlogΕπιλογές συντακτών

Cpt Κώστας Νίκας: Σφαιρικό βίντεο μέσα από τη γέφυρα του Αικατερίνη Π (360ᵒ)

Το ρεμέντζο και η αναχώρηση του πλοίου της Fast Ferries, στο Γαύριο της Άνδρου

Ακόμη ένα εντυπωσιακό και καινοτόμο βίντεο 360 μοιρών έρχεται να προστεθεί στην πλούσια βιντεοθήκη μας.

Αυτή τη φορά οι φακοί του Arxipelagos βρίσκονται στη γέφυρα του πλοίου Αικατερίνη Π της εταιρείας Fast Ferries της οικογένειας Παναγιωτάκη.

Περιηγηθείτε μέσα στη γέφυρα του πλοίου μέσα από το σφαιρικό βίντεο, κατά τη διάρκεια του ρεμέντζου του Πλοιάρχου Cpt Κώστα Νίκα, στο λιμάνι του Γαυρίου της Άνδρου, καθώς και κατά τη διάρκεια του απόπλου από αυτό.

Με το mouse στον υπολογιστή ή με τα δύο δάκτυλα στην οθόνη του smartphone κινητού σας, μπορείτε να δείτε κάθε χώρο της γέφυρας σφαιρικά, σε πραγματικό χρόνο, κατά τη διάρκεια του κατάπλου και του απόπλου.

Ο Cpt Κώστας Νίκας είναι Πλοίαρχος του Αικατερίνη Π από την αρχή της φετινής τουριστικής περιόδου (2021). Πρώτη φορά έπιασε Πλοίαρχος στο μικρό κρουαζιερόπλοιο catamaran Pegasus της Variety Cruises το 2010, ενώ λίγο καιρό αργότερα ήρθε στο Αρτεμισία στη γραμμή Ραφήνα – Μαρμάρι (σημερινό Παναγία Σκιαδενή). Για αρκετά χρόνια ήταν Πλοίαρχος στο πλοίο Πανόραμα της γραμμής Ραφήνα – Μαρμάρι. Μετά ακολούθησε το Golden Bridge της A-Ships Management της οικογένειας Αρκουμάνη. Η καταγωγή του είναι από τα Νέα Στύρα.

Το Ε/Γ-Ο/Γ Αικατερίνη Π δρομολογήθηκε με επιτυχία τη φετινή τουριστική περίοδο ανανεωμένο, στη γραμμή Ραφήνα – Τήνος – Μύκονος – Νάξος – Κουφονήσι. Τους υπόλοιπους μήνες εξυπηρετεί την κύρια γραμμή Ραφήνα – Άνδρος – Τήνος – Μύκονος.

Cpt Κώστας Νίκας Σφαιρικό βίντεο μέσα από τη γέφυρα του Αικατερίνη Π 360ᵒ 4, Αρχιπέλαγος, Ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης
Το Ε/Γ-Ο/Γ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π της FAST FERRIES

Παρακολουθήστε το σφαιρικό βίντεο 360 μοιρών:

 

κάμερες 360ᵒ – επεξεργασία βίντεο: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

 

Εμφάνισε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button