Βίντεο πλοίωνBlogΕπιλογές συντακτών

Cpt Ισίδωρος Λιγνός: Σφαιρικό βίντεο μέσα από τη γέφυρα του Άνδρος ( 360ᵒ )

Το ρεμέντζο και η αναχώρηση του πλοίου από το Γαύριο της Άνδρου

Φίλες και φίλοι του Arxipelagos παρακολουθείστε ένα εντυπωσιακό βίντεο 360 μοιρών μέσα από τη γέφυρα του πλοίου Fast Ferries Andros της εταιρείας Fast Ferries.

Στο βίντεο θα παρακολουθήσετε το ρεμέντζο του Πλοιάρχου, Cpt Ισίδωρου Λιγνού, στο Γαύριο της Άνδρου, καθώς και την αναχώρηση για τη Ραφήνα. Μέσα από αυτό το μοναδικό βίντεο 360 μοιρών, βρίσκεστε “ζωντανά” μέσα στη γέφυρα του πλοίου Fast Ferries Andros, καθώς μπορείτε με το mouse στην οθόνη του υπολογιστή ή με το δάκτυλο στην οθόνη του smartphone σας, να δείτε κάθε δυνατή γωνία του χώρου της γέφυρας σε πραγματικό χρόνο, κατά τη διάρκεια του ρεμέντζου και της αναχώρησης.

Ο Πλοίαρχος του Fast Ferries Andros, Cpt Ισίδωρος Λιγνός έχει καταγωγή από τη Σαντορίνη. Είναι ιδιαίτερα έμπειρος Καπετάνιος στο χώρο της ακτοπλοΐας -την οποία υπηρετεί από το 1987- καθώς σε ηλικία 35 ετών πρωτόπιασε ως Πλοίαρχος στο πλοίο της άγονης γραμμής Ρομίλντα. Στο πλοίο Fast Ferries Andros βρίσκεται από το 2017.

Το Ε/Γ-Ο/Γ Fast Ferries Andros εξυπηρετεί την κύρια γραμμή Ραφήνα – Άνδρος – Τήνος – Μύκονος από το 2015 επιτυχημένα, καθώς είναι απόλυτα συνεπές στα ωράρια των δρομολογίων του, ενώ οι κοινόχρηστοι χώροι εσωτερικοί και εξωτερικοί, είναι ιδιαίτερα άνετοι για τους επιβάτες της γραμμής.

Cpt Ισίδωρος Λιγνός Σφαιρικό βίντεο μέσα από τη γέφυρα του Άνδρος 360ᵒ 4, Αρχιπέλαγος, Ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης
Το Ε/Γ-Ο/Γ FAST FERRIES Andros

 

Παρακολουθήστε το σφαιρικό βίντεο 360 μοιρών:

 

κάμερες 360ᵒ – επεξεργασία βίντεο: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Εμφάνισε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button