Δελτία τύπουBlog

3 εβδομάδες χωρίς νέα κρούσματα στην Κρήτη

Η Κρήτη αποτελεί περιοχή με μηδενικά κρούσματα κορωνοϊού

Με αισιοδοξία σας ενημερώνουμε ότι, η Κρήτη αποτελεί περιοχή με μηδενικά κρούσματα κορωνοϊού εδώ και τρεις εβδομάδες, όπως επιβεβαιώνουν επιστημονικές μελέτες και έρευνες. Ξεπερνάμε τις δύσκολες στιγμές και είμαστε πιο δυνατοί από πριν!

Το καλοκαίρι έρχεται! Η όμορφη και φιλόξενη Κρήτη σάς περιμένει για να απολαύσετε τα μαγευτικά τοπία της! Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε τη στιγμή που θα κάνουμε την πρώτη βουτιά του καλοκαιριού!

Οι Μινωικές Γραμμές θα σας προσφέρουν μία μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία με τα πολυτελέστερα και οικολογικά πλοία τους. Η εταιρεία επενδύει διαχρονικά και συστηματικά στη διασφάλιση  της υγιεινής και της καθαριότητας σε όλους τους χώρους των πλοίων μας.

Σας επισυνάπτουμε post στη Σελίδα μας στο Facebook #MinoanLines# με θέμα ”Discover Crete from Home”, όπως εμφανίζονται και στα παρακάτω link, στα οποία αποτυπώνεται η μοναδικότητα της Κρήτης με το σχετικό video να αφορά μία πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κρήτης.

 

Εμφάνισε περισσότερα

Konstantinos Papadopoulos

Το Αρχιπέλαγος είναι η μεγαλύτερη ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα. Με χιλιάδες αναγνώστες καθημερινά από όλο τον κόσμο και εκατοντάδες αναδημοσιεύσεις. Στηρίζουμε την ναυτιλία μας , στηρίζουμε την Ελλάδα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close