Δελτία τύπουBlog

Ε/Γ – Ο/Γ ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ – Εγκεκριμένη ετήσια ακινησία απο 12-1-2021 εως 10-3-2021

Η ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ Ν.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι το Ε/Γ – Ο/Γ ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ θα πραγματοποιήσει την εγκεκριμένη ετήσια ακινησία του το διάστημα από 12 Ιανουαρίου έως 10 Μαρτίου 2021 και θα επανέλθει στην εξυπηρέτηση της δρομολογιακής γραμμής Νεάπολη – Κύθηρα – Αντικύθηρα την Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021.

Κατά το διάστημα της ακινησίας, θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης και η ετήσια επιθεώρηση του πλοίου. Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, θα γίνει και μετασκευή για την προσθήκη τρίτης μηχανής η οποία θα αυξήσει την ταχύτητα του πλοίου, με αποτέλεσμα να μειωθεί ο χρόνος ταξιδιού και να βελτιωθεί η ποιότητα εξυπηρέτησης των συγκοινωνιακών αναγκών των Κυθήρων και των Αντικυθήρων.
Το Ε/Γ-Ο/Γ ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ που εξυπηρετεί με συνέπεια και αξιοπιστία τη γραμμή από το 2008, θα επιστρέψει στα δρομολόγιά του τον Μάρτιο πιο γρήγορο από ποτέ!
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τα κατά τόπους
πρακτορεία και λιμεναρχεία.
ΝΕΑΠΟΛΗ: Vatika Bay Shipping Agency Τηλ. 27340 24004
ΚΥΘΗΡΑ: Kithira Travel Τηλ. 27360 31390

Εμφάνισε περισσότερα

Ομάδα Web

Το Αρχιπέλαγος είναι η πρώτη και μοναδική πύλη ενημέρωσης που δημιουργήθηκε από μια ομάδα γεμάτη δημιουργική ενέργεια και αγάπη για την Ελληνική Ναυτιλία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close