ΑκτοπλοϊαBlog

Την Παρασκευή ξεκινά το Superrunner Jet από Θεσσαλονίκη για Σποράδες

Με τρεις αναχωρήσεις την εβδομάδα - περισσότερες τον Αύγουστο

Όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ, το νέο Ε/Γ-Ο/Γ ταχύπλοο της Seajets, που αγόρασε πρόσφατα από τη Golden Star Ferries, Ε/Γ-Ο/Γ Superrunner Jet, από την προσεχή Παρασκευή 18 Ιουνίου ξεκινά εμπορικά δρομολόγια με έδρα το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και προορισμό τα νησιά των Β. Σποράδων και το Μαντούδι Ευβοίας, καθώς η νέα εταιρεία του κέρδισε στο διαγωνισμό που είχε προκηρύξει το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Έτσι το πρώην Superrunner και νυν Superrunner Jet, σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων της Seajets, την Παρασκευή 18 Ιουνίου θα αναχωρήσει από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης στις 07:00, για Σκιάθο (άφιξη 10:05), Σκόπελο (άφιξη 11:00), Αλόννησο (άφιξη 11:25) και Μαντούδι (άφιξη 12:00). Από το Μαντούδι θα αναχωρήσει για το ταξίδι της επιστροφής στις 16:00, για Αλόννησο (άφιξη 16:45), Σκόπελο (άφιξη 17:15), Σκιάθο (άφιξη 18:05) και Θεσσαλονίκη (άφιξη 21:35).

Οι αναχωρήσεις από τη Θεσσαλονίκη θα είναι τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ τον Αύγουστο θα αυξηθούν σε τέσσερις. Το λιμάνι του Βόλου, ειρήσθω εν παρόδω, δεν θα ενταχθεί στα δρομολόγια του πλοίου, όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι δεν φαίνονται πλέον στο σύστημα κρατήσεων, τα δρομολόγια του ταχύπλοου Caldera Vista, από Βόλο για Β. Σποράδες όπως είχαν αναρτηθεί πριν λίγο καιρό.

 

Onesmart Promotion banner 1 onesmart promotion, Αρχιπέλαγος, Ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης

photo: Minas Akepsimaidis

Εμφάνισε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.
Enter Captcha Here :

Back to top button