ΑκτοπλοϊαBlog

Στη Ρόδο το Παναγία Σκιαδενή – Το Σάββατο ξεκινά

Μέσα σε μια λαμπρή υποδοχή πυροτεχνημάτων, το πλοίο επέστρεψε στη βάση του ύστερα από σχεδόν 5 μήνες

Με ένα υπερθέαμα πυροτεχνημάτων η οικογένεια Σπανού και τα στελέχη της εταιρείας Dodekanisos Seaways, επιφύλαξαν λαμπρή υποδοχή στο πλοίο Παναγία Σκιαδενή στο λιμάνι της Ρόδου, το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Ρόδο το Παναγία Σκιαδενή Το Σάββατο ξεκινά 2, Αρχιπέλαγος, Ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσηςΤο πλοίο είχε αναχωρήσει από την Ε1 πύλη στο λιμάνι του Πειραιά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Να υπενθυμίσουμε ότι επέστρεψε στη Ρόδο ύστερα από 5 μήνες σχεδόν, καθώς βρισκόταν στα Αμπελάκια της Σαλαμίνας και στο Πέραμα για σημαντικές εργασίες μετασκευής, προκειμένου να εναρμονιστεί με τα πρότυπα ασφαλείας επιβατηγών πλοίων Eurosolas 2009/45 και να γίνει πλήρους Γ’ κατηγορίας. Έτσι θα μπορεί να διεκδικήσει και άλλες εσωτερικές γραμμές της ακτοπλοΐας.

Έτσι άλλαξαν εξ ολοκλήρου οι εσωτερικοί χώροι, με την προσθήκη φρακτών και άκαυστων υλικών. Σημαντική είναι επίσης και η κατασκευή διπύθμενων, κάτι που έλειπε μέχρι τώρα από το πλοίο. Ακόμη το πλοίο βάφτηκε στα νέα χρώματα και φόρεσε τα νέα σινιάλα πλέον της Δωδεκανησιακής ακτοπλοϊκής εταιρείας.

Όλη την πορεία των εργασιών στο πλοίο παρακολούθησε από κοντά ο Αρχιπλοίαρχος και Πλοίαρχος του Ε/Γ-Ο/Γ Παναγία Σκιαδενή, Cpt Απόστολος Μπλάνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Παναγία Σκιαδενή ξεκινά τις καθιερωμένες καθημερινές εκδρομές από τη Ρόδο για τον Πανορμίτη της Σύμης, από το προσεχές Σάββατο 30 Οκτωβρίου. Περισσότερες πληροφορίες για τα δρομολόγια του πλοίου καθώς και τα δρομολόγια των ταχυπλόων της εταιρείας, μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Εμφάνισε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.
Enter Captcha Here :

Back to top button