Ναυτιλιακές επενδύσειςBlogΔελτία τύπουΕπιλογές συντακτώνΛιμενικά νέα

Ρεκόρ πληρότητας σημειώθηκε στα Ναυπηγεία Σπανόπουλος στη Σαλαμίνα

Ρεκόρ πληρότητας σημειώθηκε την εβδομάδα αυτή για το Ναυπηγείο Σπανόπουλου . Τα Νέα Ελληνικά Ναυπηγεία, φιλοξενούν σήμερα περισσότερα από 17 ανελκυσμένα πλοία στις δεξαμενές και στο χερσαίο χώρο του ναυπηγείου. Επίσης οι προβλήτες είναι κατειλημμένες σχεδόν σε όλο το μήκος τους από πλοία τα οποία επισκεφθήκαν το ναυπηγείο για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης και επισκευής.

Το Ναυπηγείο εξυπηρετεί πλωτά διαφόρων κατηγοριών και τύπων όπως Επιβατηγά, Φορτηγίδες, Δρομολογιακά, Αναψυχής, Ρυμουλκά, Πολεμικά, Πολλαπλών Ρόλων κ.α. παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και στοχεύοντας στην ικανοποίηση του πελάτη, έτσι ώστε να δημιουργούνται σταθεροί δεσμοί με τους υφιστάμενους πελάτες και να προσελκύονται νέοι με σκοπό πάντα τη μακροχρόνια συνεργασία.

πληρότητας σημειώθηκε στα Ναυπηγεία Σπανόπουλος στη Σαλαμίνα, Αρχιπέλαγος, Ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης
Η τεχνική ομάδα των ναυπηγείων “Spanopoulos group”

Είναι έκδηλη η προσπάθεια που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια προκειμένου να αναβαθμιστεί η παραγωγικότητα του ναυπηγείου, η ποιότητα των υπηρεσιών και οι ασφαλείς συνθήκες εργασίας. Οι στόχοι αυτοί έχουν επιτευχθεί μέσω αξιοσημείωτων επενδύσεων σε εξοπλισμό, νέες τεχνολογίες και ανθρώπινο δυναμικό. Το αποτέλεσμα λοιπόν αυτής της διαρκούς προσπάθειας είναι τα καταστούν τα Νέα Ελληνικά Ναυπηγεία μία αξιόπιστη και αποτελεσματική επιλογή στο χώρο ναυπηγοεπισκευής και να είναι πλέον σε θέση να ανταποκρίνονται σε υψηλού επιπέδου απαιτήσεις και πρότυπα.

Εμφάνισε περισσότερα

Konstantinos Papadopoulos

Το Αρχιπέλαγος είναι η μεγαλύτερη ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα. Με χιλιάδες αναγνώστες καθημερινά από όλο τον κόσμο και εκατοντάδες αναδημοσιεύσεις. Στηρίζουμε την ναυτιλία μας , στηρίζουμε την Ελλάδα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.
Enter Captcha Here :

Back to top button