ΑκτοπλοϊαBlogΕπιλογές συντακτών

Πρώτο ταξίδι πιστοποίησης για το Speed Cat I – Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Πρώτη γνωριμία του ταχύπλοου της Alpha Lines με τα νησιά του Αργοσαρωνικού - Στις 10 Απριλίου ξεκινά δρομολόγια

Το πρώτο ταξίδι πιστοποίησης και γνωριμίας με τα τρία νησιά του Αργοσαρωνικού όπου θα εξυπηρετεί, πραγματοποίησε σήμερα το ταχύπλοο Ε/Γ Speed Cat I ( δείτε και ΕΔΩ )

Το ταχύπλοο της Alpha Lines του κ. Βασίλη Αγαπητού του Αντώνη, ξεκινάει δρομολόγια στη γραμμή Πειραιάς – Πόρος – Ύδρα – Σπέτσες από το Σάββατο 10 Απριλίου κάθε πρωί στις 9, ενώ από τις 28 Μαΐου θα πραγματοποιεί δύο δρομολόγια ημερησίως από τον Πειραιά, στις 9 το πρωί και στις 14:45.

ταξίδι πιστοποίησης για το Speed Cat I Πλούσιο φωτορεπορτάζ 12, Αρχιπέλαγος, Ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης

Το Team του Arxipelagos ταξίδεψε σήμερα με το νέο ταχύπλοο στην ακτοπλοΐα, για να σας μεταφέρει εικόνες από τα νησιά που προσέγγισε.

Στα λιμάνια του Πόρου, της Ύδρας και των Σπετσών, οι κ.κ. Αντώνης και Βασίλης Αγαπητός, ο Πλοίαρχος του Speed Cat I Cpt Αντώνης Στεφάνου και ο Operator Manager Cpt Αντώνης Πιτσιλός, συναντήθηκαν με τις τοπικές Αρχές και φορείς του κάθε νησιού, για την πρώτη γνωριμία με το νέο ταχύπλοο της γραμμής.

Μετά τις Σπέτσες, το ταχύπλοο Speed Cat 1 έβαλε ρότα για το κοντινό Πόρτο Χέλι και προσέγγισε στο λιμάνι χωρίς να πραγματοποιήσει πρόσδεση.

Δείτε το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί:

 

 

 

Εμφάνισε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.
Enter Captcha Here :

Back to top button