ΑκτοπλοϊαBlog

Που θα δρομολογηθεί το Superrunner ;

Στις Β. Σποράδες σύντομα αναμένεται να δρομολογηθεί το Caldera Vista

Το ταχύπλοο Ε/Γ-Ο/Γ Superrunner, το οποίο στις 29 Απριλίου πέρασε από τη Golden Star Ferries στα χέρια της Seajets, μαζί με τα ταχύπλοα Superspeed και Supercat, καθώς και το Ε/Γ-Ο/Γ Superferry II το οποίο αναμένεται να παραδοθεί από τον ερχόμενο Οκτώβριο, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας πιθανόν να δρομολογηθεί στην επιδοτούμενη γραμμή Θεσσαλονίκης – Σποράδων, εφόσον η Seajets κερδίσει στο διαγωνισμό που έχει προκηρύξει το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και αφορά ταχύπλοο Ε/Γ-Ο/Γ σκάφος.

Εάν επαληθευτούν οι πληροφορίες μας, η πρόθεση της εταιρείας είναι να συνδέσει τη Θεσσαλονίκη με τα νησιά των Β. Σποράδων και το Βόλο τρεις φορές την εβδομάδα, καθώς και με το Μαντούδι της Εύβοιας μία φορά την εβδομάδα. Επίσης σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ενδέχεται το Superrunner να αποκτήσει σύντομα νέο όνομα, το οποίο θα ταιριάζει στις ονοματοδοσίες της Seajets.

Αξίζει ακόμη να αναφερθεί ότι από την Παρασκευή 18 Ιουνίου σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων της εταιρείας, το καταμαράν ταχύπλοο Ε/Γ-Ο/Γ Caldera Vista φαίνεται να δρομολογείται στη γραμμή Βόλος – Σκιάθος – Σκόπελος – Αλόννησος ( και Μαντούδι Εύβοιας ορισμένες ημέρες την εβδομάδα).

θα δρομολογηθεί το Superrunner 2, Αρχιπέλαγος, Ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης

 

Onesmart Promotion banner 1 onesmart promotion, Αρχιπέλαγος, Ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης
Εμφάνισε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.
Enter Captcha Here :

Back to top button