Λιμενικά νέα

Παρουσίαση των νέων πλοηγίδων της Πλοηγικής Υπηρεσίας

Παρουσιάστηκαν χθες οι νέες 5 πλοηγίδες οι οποίες ανακατασκευάστηκαν πλήρως και φόρεσαν νέες μηχανές, προκειμένου να έχουν την απαραίτητη ταχύτητα για την κάλυψη των αναγκών της Πλοηγικής Υπηρεσίας του σταθμού του Πειραιά.

Την παρουσίαση του έργου έκανε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος στο λόγο του τόνισε πως θα προσληφθεί νέο προσωπικό και θα προστεθούν και νέα σκάφη στο στόλο της Πλοηγικής Υπηρεσίας.

Στην παρουσίαση του έργου ήταν επίσης παρόντες, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Χρήστος Λαμπρίδης, ο Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας Διονύσης Χαράλαμπος Καλαματιανός, η βουλευτής Β΄ Πειραιά Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχος ΛΣ Σταμάτης Ράπτης, ο Β΄ Υπαρχηγός Αντιναύαρχος ΛΣ Παναγιώτης Παρασκευάς, καθώς και πολλοί υπηρεσιακοί παράγοντες.

Εμφάνισε περισσότερα

Ομάδα Web

Το Αρχιπέλαγος είναι η πρώτη και μοναδική πύλη ενημέρωσης που δημιουργήθηκε από μια ομάδα γεμάτη δημιουργική ενέργεια και αγάπη για την Ελληνική Ναυτιλία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
Enter Captcha Here :

Back to top button