Ευχάριστα νέα αφού η Ελλάδα εντάσσεται πλέον στις χώρες που δέχονται κρουαζιερόπλοια, έστω και με την πληρότητα να φτάνει αυστηρά το 65% του κάθε πλοίου.
Η γερμανική Nicko Cruises με το World Explorer αναμένεται να επισκεφτεί περίπου 14 ελληνικούς προορισμούς στις 3 κρουαζιέρες που αρχικά είχαν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από το World Voyager.
Η επίσης γερμανική TUI με το Mein Schiff 6 και home port το Ηράκλειο θα πραγματοποιήσει έξι 7ήμερες κρουαζιέρες με μοναδικά λιμάνια προσέγγισης τον Πειραιά και την Κέρκυρα ενώ δεν αποκλείεται να παραταθεί η δρομολόγηση του πλοίου στα νερά μας.
Τα προγράμματα ενδέχεται να αλλάξουν όσον αφορά τους προορισμούς αλλά και τις ώρες αφιξοαναχωρήσεων ή και να ακυρωθούν, ανάλογα με τις εξελίξεις.
Για τον επόμενο μήνα αναμένουμε στη χώρα μας το MSC Magnifica και το Costa Deliziosa των δύο ιταλικών εταιρειών.
