Δελτία τύπουBlogΕπιλογές συντακτών

Νέος καλοκαιρινός Διαγωνισμός στο Arxipelagos

Με έπαθλο ένα διπλό εισιτήριο μετ'επιστροφής για Σύρο με το Thunder !

Το Arxipelagos.gr σε συνεργασία με τη Fast Ferries σε ταξιδεύουν με το φίλο ή τη φίλη σου, στην Αρχόντισσα των Κυκλάδων, τη μαγευτική Σύρο, με το νέο ταχύπλοο του Αιγαίου Thunder !

Για να μπεις στην κλήρωση βάλε “Μου αρέσει” στην επίσημη σελίδα του Arxipelagos στο Facebook, με την επωνυμία “Arxipelagos Ναυτιλιακή Πύλη”, βρες το post του διαγωνισμού, κάνε σχόλιο με tag δύο φίλους σου και δημόσια κοινοποίηση στο προφίλ σου.

Ο νικητής θα κερδίσει ένα διπλό εισιτήριο μετ’επιστροφής για τη Σύρο με το νέο μεγάλο ταχύπλοο της Fast Ferries.

inbound52157772159192210, Αρχιπέλαγος, Ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης
Photo: https://www.instagram.com/voyager.shipspotting/

Το επιβατηγό οχηματαγωγό ταχύπλοο Thunder είναι το νέο μεγάλο ταχύπλοο των Κυκλάδων. Γνώρισε τους πολυτελείς και άνετους εσωτερικούς χώρους του Thunder, ταξιδεύοντας μαζί του με υψηλές ταχύτητες.

Αναχωρεί κάθε μέρα από τον Πειραιά στις 12:00, για Σύρο (άφιξη 14:45) – Μύκονο (άφιξη 15:35) – Νάξο (άφιξη 16:40). Η επιστροφή από τη Νάξο είναι στις 17:00, για Μύκονο (αναχώρηση 18:05), Σύρο (αναχώρηση 18:55) και Πειραιά (άφιξη 21:45).

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 στις 22:00. Ο νικητής που θα προκύψει από την κλήρωση θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 30 Ιουλίου.

Τα εισιτήρια είναι ατομικά οικονομικής θέσης και θα μπορούν να αξιοποιηθούν για τα δρομολόγια του Thunder που εκτελούνται από Δευτέρα έως και Πέμπτη για τη φετινή τουριστική περίοδο, μέχρι την ολοκλήρωση των δρομολογίων του ταχυπλόου.

Καλή επιτυχία!

Εμφάνισε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.
Enter Captcha Here :

Back to top button