Δελτία τύπουBlog

Μινωικές γραμμές Τροποποιήσεις στα δρομολόγια λόγω της 48ωρης Πανελλαδικής απεργίας

Στις γραμμές της Κρήτης και της Αδριατικής

ΓΡΑΜΜΗ ΚΡΗΤΗΣ

 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

 (Η/S/Fs KNOSSOS PALACE & Cruise Europa)

 

 • τη Δευτέρα 22.02.2021, τα πλοία θα πραγματοποιήσουν κανονικά τα προγραμματισμένα τους δρομολόγια στη γραμμή του Ηρακλείου, ως ακολούθως:

 

 • ΠΕΙΡΑΙΑΣ–ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά: 21:30

 

 • ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ : Αναχώρηση από το λιμάνι του Ηρακλείου: 21:30

 

 • την Τρίτη 23.02.2021, δε θα εκτελεστούν τα προγραμματισμένα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά και του Ηρακλείου.

 

 • την Τετάρτη 24.02.2021, το πρόγραμμα των δρομολογίων θα τροποποιηθεί ως ακολούθως:

 

 • ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΙΡΑΙΑΣΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ

 

Αναχώρηση από τα λιμάνια του Ηρακλείου και του Πειραιά, αμέσως μόλις επιτραπεί ο απόπλους, με προορισμό τα λιμάνια του Πειραιά και του Ηρακλείου αντίστοιχα (*).

 

(*) Παρακαλούνται οι κ.κ. επιβάτες και οδηγοί των φορτηγών οχημάτων να       βρίσκονται έγκαιρα στα λιμάνια του Πειραιά και του Ηρακλείου, προ της     προγραμματισμένης ώρας αναχώρησης των πλοίων (21:30).

 

ΧΑΝΙΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΧΑΝΙΑ

 (Η/S/Fs KNOSSOS PALACE & KYDON PALACE)

 • τη Δευτέρα 22.02.2021, το πρόγραμμα των δρομολογίων θα τροποποιηθεί ως ακολούθως:

 

 • ΠΕΙΡΑΙΑΣ–ΧΑΝΙΑ: Δεν θα πραγματοποιηθεί η προσέγγιση στο λιμάνι της Σούδας. (**)

 

(**) Παρακαλούνται οι επιβάτες της γραμμής Πειραιάς-Χανιά να απευθυνθούν στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα ή στα Κεντρικά Πρακτορεία των Μινωικών Γραμμών για να λάβουν σχετικές πληροφορίες.

 

 • ΧΑΝΙΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ : Αναχώρηση από το λιμάνι της Σούδας: 18:00

 

 

 • την Τρίτη 23.02.2021, δε θα εκτελεστούν τα προγραμματισμένα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά και των Χανίων.

 

 

 • την Τετάρτη 24.02.2021, το πρόγραμμα των δρομολογίων θα τροποποιηθεί ως ακολούθως:

 

 • ΠΕΙΡΑΙΑΣ–ΧΑΝΙΑ: Αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά, αμέσως μόλις επιτραπεί ο απόπλους, με προορισμό το λιμάνι της Σούδας.

 

Παρακαλούνται οι κ.κ. επιβάτες και οδηγοί των φορτηγών οχημάτων να βρίσκονται έγκαιρα στο λιμάνι του Πειραιά, προ της προγραμματισμένης ώρας αναχώρησης του πλοίου (21:30).

 

 • ΧΑΝΙΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ : Δε θα εκτελεστεί το δρομολόγιο (***)

 

(***) Παρακαλούνται οι επιβάτες της γραμμής Χανιά-Πειραιάς  να απευθυνθούν στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα ή στα Κεντρικά Πρακτορεία των Μινωικών Γραμμών για να λάβουν σχετικές πληροφορίες.

 

ΓΡΑΜΜΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ (ΑΓΚΩΝΑΣ)

 

 

Α. ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΤΡΑ-ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΑΓΚΩΝΑ (Cruise Europa)

Αναχώρηση από το λιμάνι της Πάτρας, την Τετάρτη 24.02.2021 στις 23:59 (με τη λήξη της απεργίας) με προορισμό τo λιμάνι της Αγκώνας, μέσω ΗγουμενίτσαςΑναχώρηση από Ηγουμενίτσα την Πέμπτη 25.02.2021 στις 06:00 το πρωί.

 

Παρακαλούνται οι κ.κ. επιβάτες και οι οδηγοί των φορτηγών οχημάτων να βρίσκονται έγκαιρα στα λιμάνια της Πάτρας και της Ηγουμενίτσας , τρεις (3) ώρες προ της νέας προγραμματισμένης ώρας αναχώρησης των πλοίων για check-in.

 

 

 1. B. ΓΡΑΜΜΗ ΑΓΚΩΝΑ-ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΠΑΤΡΑ (Cruise Europa)

Αναχώρηση από το λιμάνι της Αγκώνας, την Πέμπτη 25.02.2021 στις 23:00 (τοπική ώρα) με προορισμό τo λιμάνι της Πάτρας, μέσω ΗγουμενίτσαςΆφιξη στην Ηγουμενίτσα, την Παρασκευή 26.02.2021 στις 15:00 (τοπική ώρα) και άφιξη στην Πάτρα, την Παρασκευή 26.02.2021 στις 20:30 (τοπική ώρα).

 

Γ. ΓΡΑΜΜΗ ΑΓΚΩΝΑ-ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (m/v Corfù) / ΓΡΑΜΜΗ ΑΓΚΩΝΑ-ΠΑΤΡΑ (m/v Cruise Bonaria)

Τα δρομολόγια των πλοίων, από το λιμάνι της Αγκώνας με προορισμούς τα λιμάνια της Ηγουμενίτσας και της Πάτρας, δεν επηρεάζονται και θα εκτελεστούν κανονικά.

Εμφάνισε περισσότερα

Ομάδα Web

Το Αρχιπέλαγος είναι η πρώτη και μοναδική πύλη ενημέρωσης που δημιουργήθηκε από μια ομάδα γεμάτη δημιουργική ενέργεια και αγάπη για την Ελληνική Ναυτιλία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.
Enter Captcha Here :

Back to top button