Δελτία τύπουBlog

Μινωικές Γραμμές: Τροποποιήσεις Δρομολογίων Στις Γραμμές Της Κρήτης Και Της Αδριατικής

Λόγω νεας 24ωρής Απεργίας Της Π.Ν.Ο

Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ γνωστοποιούν στο επιβατικό κοινό και τους συνεργάτες τους ότι, λόγω της παράτασης της Πανελλαδικής απεργίας των Ναυτεργατικών Σωματείων με νέα 24ωρη για την Πέμπτη 25.02.2021 (από 00:01 έως και 24:00), τα δρομολόγια των πλοίων θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με τα παρακάτω:

 

ΓΡΑΜΜΗ ΚΡΗΤΗΣ

 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

 (Η/S/Fs KNOSSOS PALACE & KYDON PALACE)

 

  • την Τετάρτη 24.02.2021, δε θα εκτελεστούν τα προγραμματισμένα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά και του Ηρακλείου.

 

  • την Πέμπτη 25.02.2021, το πρόγραμμα των δρομολογίων θα τροποποιηθεί ως ακολούθως:

 

  • ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΙΡΑΙΑΣΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ

 

Αναχώρηση από τα λιμάνια του Ηρακλείου και του Πειραιά, αμέσως μόλις επιτραπεί ο απόπλους, με προορισμό τα λιμάνια του Πειραιά και του Ηρακλείου αντίστοιχα (*).

 

(*) Παρακαλούνται οι κ.κ. επιβάτες και οδηγοί των φορτηγών οχημάτων να       βρίσκονται έγκαιρα στα λιμάνια του Πειραιά και του Ηρακλείου, προ της     προγραμματισμένης ώρας αναχώρησης των πλοίων (21:30).

 

ΧΑΝΙΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΧΑΝΙΑ

 (Η/S/Fs KNOSSOS PALACE & KYDON PALACE)

  • την Τετάρτη 24.02.2021, δε θα εκτελεστούν τα προγραμματισμένα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά και των Χανίων.

 

  • την Πέμπτη 25.02.2021, το πρόγραμμα των δρομολογίων θα τροποποιηθεί ως ακολούθως:

 

  • ΠΕΙΡΑΙΑΣ–ΧΑΝΙΑ: Αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά, αμέσως μόλις επιτραπεί ο απόπλους, με προορισμό το λιμάνι της Σούδας (**).

 

(**) Παρακαλούνται οι κ.κ. επιβάτες και οδηγοί των φορτηγών οχημάτων να βρίσκονται έγκαιρα στο λιμάνι του Πειραιά, προ της προγραμματισμένης ώρας αναχώρησης του πλοίου (21:30).

 

  • ΧΑΝΙΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ : Δε θα εκτελεστεί το δρομολόγιο (***)

 

(***) Παρακαλούνται οι επιβάτες της γραμμής Χανιά-Πειραιάς  να απευθυνθούν στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα ή στα Κεντρικά Πρακτορεία των Μινωικών Γραμμών για να λάβουν σχετικές πληροφορίες.

 

ΓΡΑΜΜΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ (ΑΓΚΩΝΑΣ)

 

Α. ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΤΡΑ-ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΑΓΚΩΝΑ (Cruise Europa)

Την Τετάρτη 24.02.2021, δεν θα εκτελεστεί το προγραμματισμένο δρομολόγιο του πλοίου με αναχώρηση από το λιμάνι της Πάτρας και τελικό προορισμό το λιμάνι της Αγκώνας μέσω Ηγουμενίτσας.

 

  1. B. ΓΡΑΜΜΗ ΑΓΚΩΝΑ-ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΠΑΤΡΑ (Cruise Europa)

Την Πέμπτη 25.02.2021, δεν θα εκτελεστεί το δρομολόγιο του πλοίου με αναχώρηση από το λιμάνι της Αγκώνας και τελικό προορισμό το λιμάνι της Πάτρας μέσω Ηγουμενίτσας.

 

Γ. ΓΡΑΜΜΗ ΑΓΚΩΝΑ-ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (m/v Corfù) / ΓΡΑΜΜΗ ΑΓΚΩΝΑ-ΠΑΤΡΑ (m/v Cruise Bonaria)

Την Τετάρτη 24.02.2021, τα δρομολόγια των πλοίων, από το λιμάνι της Αγκώνας με προορισμούς τα λιμάνια της Ηγουμενίτσας και της Πάτρας, δεν επηρεάζονται και θα εκτελεστούν κανονικά.

 

Δ. ΓΡΑΜΜΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΑΓΚΩΝΑ (m/v Corfù)

Την Πέμπτη 25.02.2021, το πλοίο θα αναχωρήσει από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας στις 23:59 (μετά τη λήξη της απεργίας) με τελικό προορισμό το λιμάνι της Αγκώνας (Παρασκευή 26.02.2021, ώρα άφιξης: 20:00)

Ε. ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΤΡΑ-ΑΓΚΩΝΑ (m/v Cruise Bonaria)

Την Πέμπτη 25.02.2021, το πλοίο θα αναχωρήσει από το λιμάνι της Πάτρας στις 23:59 (μετά τη λήξη της απεργίας) με τελικό προορισμό το λιμάνι της Αγκώνας (Παρασκευή 26.02.2021, ώρα άφιξης: 19:00)

Εμφάνισε περισσότερα

Ομάδα Web

Το Αρχιπέλαγος είναι η πρώτη και μοναδική πύλη ενημέρωσης που δημιουργήθηκε από μια ομάδα γεμάτη δημιουργική ενέργεια και αγάπη για την Ελληνική Ναυτιλία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Share This