ΑκτοπλοϊαBlog

Με τα νέα χρώματα της HSW το Flying Cat 3

Αναμένεται να κάνει δρομολόγια σε γραμμή Ραφήνας - Κυκλάδων

Στα Νέα Ελληνικά Ναυπηγεία του Ομίλου Σπανόπουλου στα Αμπελάκια Σαλαμίνας, βρίσκεται από τις αρχές Μαΐου του περασμένου έτους, το catamaran ταχύπλοο Ε/Γ Flyingcat 3.

Η περσινή πανδημία που επηρέασε την ακτοπλοΐα, βρήκε το ταχύπλοο της Hellenic Seaways χωρίς ρόλο, οπότε δεν φόρεσε εγκαίρως τα νέα χρώματα της εταιρείας του, όπως τα υπόλοιπα ταχύπλοα, κάτι που πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες ημέρες.

Έτσι στο Flyingcat 3 μπαίνουν πλέον οι τελευταίες πινελιές και το ταχύπλοο θα πέσει στο νερό ύστερα από σχεδόν ένα χρόνο, με τη βοήθεια του ειδικού γερανού Travel Lift που διαθέτουν τα ναυπηγεία του Spanopoulos Group, την προσεχή Δευτέρα 31 Μαΐου. Κάτι που φανερώνει τις προθέσεις της εταιρείας του να το δρομολογήσει φέτος και έτσι πιθανόν να το δούμε στη γραμμή που έχει ζητήσει, με πρωϊνές αναχωρήσεις από τη Σαντορίνη για Ίο, Νάξο, Μύκονο και Ραφήνα και απογευματινές αναχωρήσεις από τη Ραφήνα για την επιστροφή από τα ίδια νησιά. Τα δρομολόγια του ταχύπλοου αναμένεται να ξεκινήσουν εντός Ιουνίου, χωρίς να αποκλείεται να αλλάξει κάτι σχετικά με τους προορισμούς που θα προσεγγίζει.

Εμφάνισε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Share This