BlogΚρουαζιέρα

Η Celestyal Cruises ανακοινώνει νέα, διευρυμένα δρομολόγια για το 2020/2021

Με πλεύσεις για πρώτη φορά και στην Αδριατική

H Celestyal Cruises είναι βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, χάρη στην τοπική εμπειρία και την εξαιρετική φιλοξενία που παρέχει στους ταξιδιώτες της. Έχοντας, μόλις, παρουσιάσει το ανανεωμένο της πρόγραμμα για το 2020/2021, με νέα και εκτεταμένα δρομολόγια, αποτελεί τη μοναδική εταιρεία με προσεγγίσεις λιμανιών κρουαζιέρας, όλον το χρόνο.

Venice Italy Gondola Boats At Seafront Near San Marco Square
Gondola boats. Venice Italy gondola boats at seafront near San Marco square at sunrise.

Για το 2020, η Celestyal Cruises θα πλεύσει για πρώτη φορά στην Αδριατική, με την κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων, «Ρομαντική Αδριατική», με 4 προγραμματισμένες  αναχωρήσεις εντός του Δεκεμβρίου (05, 12, 19, 26) και θα επισκέπτεται προορισμούς, όπως: Βενετία, Κέρκυρα, Πάτρα, Κοτόρ, Ντουμπρόβνικ και Σπλιτ, σε περιόδους με χαμηλότερη τουριστική κίνηση, σε σύγκριση με το καλοκαίρι. Αξίζει να αναφερθεί ότι η συγκεκριμένη κρουαζιέρα, συμπεριλαμβάνει επισκέψεις στα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, επισκέψεις στις ιδιαίτερες χριστουγεννιάτικες αγορές της Βενετίας και του Ντουμπρόβνικ και εκδρομή στην μεσαιωνική πόλη Κοτόρ.

Η Celestyal Cruises ανακοινώνει νέα, διευρυμένα δρομολόγια για το 20202021 (12)
Pool on Celestyal Olympia

Επίσης, στο νέο πρόγραμμα του 2020/2021, συμπεριλαμβάνονται μεμονωμένα δρομολόγια κρουαζιέρας που αφορούν συγκεκριμένα: μία κρουαζιέρα 3 διανυκτερεύσεων, μία μίνι απόδραση από την Κύπρο στην Αθήνα (03/01, 01/04 και 3/12 του 2020) που περιλαμβάνει και την Τουρκία, κρουαζιέρα 5 διανυκτερεύσεων από την Αθήνα προς τη Βενετία (30/11/2020) με προσεγγίσεις στο Μαυροβούνιο και την Κροατία και κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων από τη Βενετία προς την Αθήνα (02/01/2021) με μία ολονύκτια παραμονή στη Βενετία και μία στην Αθήνα.

Η Celestyal Cruises ανακοινώνει νέα, διευρυμένα δρομολόγια για το 20202021 (11)
Suite Celestyal Olympia

Το 2021 προστίθεται και η κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Τα Βήματα του Απόστολου Παύλου», η οποία «ακολουθεί την πορεία του Αποστόλου Παύλου, διασχίζοντας τη Μεσόγειο και ξεκινά αποκλειστικά στις 16 Οκτωβρίου. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν έμπειρους ξεναγούς να διηγούνται παραστατικά τις λεπτομέρειες αυτής της θρησκευτικής και ιστορικής διαδρομής, με επισκέψεις στην γενέτειρα του Απ. Παύλου, την ρωμαϊκή πόλη Ταρσό, που σήμερα ανήκει στην Τουρκία. Θα περιηγηθούν, επίσης, στο μνημείο του Απ. Παύλου στη Μονή Βλατάδων, στους Φιλίππους, στη φυλακή όπου κρατήθηκε μαζί με τον Άγιο Σύλλα, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να μεταβούν με το τελεφερίκ στην Ακρόπολη της Περγάμου, καθώς και να επισκεφτούν την αρχαία πόλη της Εφέσου.

Bay Of Kotor Snow In The Mountains
Bay of Kotor snow in the mountains of Montenegro.

Για το 2020 και 2021, η Celestyal Cruises θα ξεκινήσει τις ξεχωριστές κρουαζιέρες 14 διανυκτερεύσεων (28/03/2020 και 06/03/2021) με προσεγγίσεις σε Ελλάδα, Κύπρο, Αίγυπτο, Ισραήλ και Τουρκία, που θα συμπεριλαμβάνουν και 6 εκδρομές. Χάρη στη μεγάλη ζήτηση, η κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο» θα συνεχιστεί μέχρι τον Οκτώβριο. Επίσης, ένα νέο στοιχείο προστίθεται στην κρουαζιέρα «Εκλεκτό Αιγαίο», επιτρέποντας  στους ταξιδιώτες να επιβιβάζονται από το Ηράκλειο της Κρήτης, συμπληρωματικά στις επιβιβάσεις που θα πραγματοποιούνται από τον Πειραιά και την Κωνσταντινούπολη.

Jerusalem Panoramic Roof View
Jerusalem panoramic roof view to christians, jewish and muslims sacred places

Επίσης, για το 2020-2021, η Celestyal Cruises θα συνεχίσει τις καθιερωμένες κρουαζιέρες 3 και 4 διανυκτερεύσεων «Εικόνες Αιγαίου», εμπλουτίζοντας, επίσης, περισσότερο τα δρομολόγια κρουαζιέρας των 7 διανυκτερεύσεων. Η κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Εκλεκτό Αιγαίο» θα πραγματοποιείται για το 2020 από τις 4 Απριλίου έως και τις 9 Μαΐου και από τις 10 έως και τις 24 Οκτωβρίου, ενώ για το 2021 θα πραγματοποιείται από  τις 13 έως και τις 27 Μαρτίου, καθώς και από τις 23 Οκτωβρίου έως και τις 6 Νοεμβρίου.

Split, Croatia Diocletian's Palace, Southeastern View
Diocletian’s Palace is a building in Split, Croatia, that was built by the Roman emperor Diocletian at the turn of the fourth century AD.

Η κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» ξεκινά από τις 16 Μαΐου έως και τις 3 Οκτωβρίου 2020 και από τις 3 Απριλίου έως και τις 9 Οκτωβρίου 2021. Τέλος, η κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «3 Ήπειροι» ξεκινά για το 2020 από τις 29 Φεβρουαρίου έως και τις 28 Μαρτίου και από τις 31 Οκτωβρίου έως και τις 26 Δεκεμβρίου, ενώ για το 2021 από τις 6 Φεβρουαρίου έως και τις 6 Μαρτίου και από τις 13 Νοεμβρίου μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου.

Man In Restaurant Eating Fish
Man having dinner (grilled fish) in a restaurant.

Η βραβευμένη Celestyal all inclusive εμπειρία συνεχίζεται το 2020/2021, συμπεριλαμβάνοντας σε ένα συνολικό αντίτιμο πακέτα απεριόριστης κατανάλωσης ποτών, όλα τα γεύματα εν πλω, πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγίας, εκδρομές, λιμενικά τέλη, χρεώσεις υπηρεσιών και τα φιλοδωρήματα.

Ο κ. Κρις Θεοφιλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι που φέτος είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε το στρατηγικό μας στόχο προσφέροντας κρουαζιέρες για όλο το χρόνο και επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή μας για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας  τόσο στην Ελλάδα όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.»

Odeon, Or Bouleuterion, In Ancient Ephesus, Turkey
near Selcuk, Turkey – August 19, 2011: Tourists at the Odeon, the concert hall, or Bouleuterion, the senate meeting place, in the ancient Ephesus. Since 2015, Ephesus is listed as UNESCO World Heritage

«Το διευρυμένο χαρτοφυλάκιο των δρομολογίων μας για το 2020 και το 2021, φέρνει τη ζεστασιά της ελληνικής φιλοξενίας σε περισσότερους προορισμούς, προσεγγίζοντας ακόμα περισσότερο το στόχο για προσφορά κρουαζιέρας όλο το χρόνο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κος Leslie Peden, Επικεφαλής Εμπορικός Διευθυντής (Chief Commercial Officer), Celestyal Cruises.

Aerial View From New Fortress Kerkyra, Corfu Island, Greece
“Aerial view from New fortress on the city with St. Spyridon church before sunset, Kerkyra, Corfu island, Greece”

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που εν όψει της αυξανόμενης ζήτησης για χειμερινές κρουαζιέρες, θα πλεύσουμε, για πρώτη φορά το 2020, προς την Αδριατική από τη Βενετία, με σκοπό οι επισκέπτες να μπορούν πραγματικά να ανακαλύψουν τόσο χαρακτηριστικούς, δημοφιλείς προορισμούς όσο και λιγότερους γνωστούς, μακριά από την πολυκοσμία και αποφεύγοντας τη ζέστη του καλοκαιριού.

Η Celestyal Cruises ανακοινώνει νέα, διευρυμένα δρομολόγια για το 20202021 (5)
Dubrovnik Croatia

Εξαιτίας της δημοτικότητας που είχαν το Φθινόπωρο και την Άνοιξη οι κρουαζιέρες 7 διανυκτερεύσεων, «3 Ήπειροι» και «Εκλεκτό Αιγαίο» που παρουσιάσαμε, φέτος, θα συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά. Μία ποικιλία νέων προορισμών προσφέρονται επίσης, με την κρουαζιέρα 14 διανυκτερεύσεων, τα μεμονωμένα δρομολόγια κρουαζιέρας και τα αποκλειστικά επταήμερα δρομολόγια, όπως τα «Βήματα του Απόστολου Παύλου», που χαρίζουν στους επισκέπτες μια πλούσια ιστορική και θρησκευτική εμπειρία».

 

Τ ο άρθρο είναι χορηγία της εταιρίας Onesmart Promotion.

Δίνουμε λύσεις τις επιχειρήσεις με σχεδιασμό επιχειρηματικών πλάνων μάρκετινγκ για την προώθηση και την ανάπτυξη του brand.

Προσφέρουμε καινοτομία και έξυπνη προώθηση, μάρκετινγκ & διαφήμιση επιχειρήσεων, κατασκευή ιστοσελίδων και e-shop, digital marketing, διαφήμιση Google, SEO (βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και e-shop), Social Media Marketing. Στόχευση κοινού.

Περισσότερα στο https://1sm.gr

Ετικέτες
Εμφάνισε περισσότερα

Konstantinos Papadopoulos

Το Αρχιπέλαγος είναι η μεγαλύτερη ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα. Με χιλιάδες αναγνώστες καθημερινά από όλο τον κόσμο και εκατοντάδες αναδημοσιεύσεις. Στηρίζουμε την ναυτιλία μας , στηρίζουμε την Ελλάδα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close