Διεθνής ενημέρωσηBlog

Επιστρέφουν αγαπημένα πλοία στη γραμμή της Αδριατικής για τον Grimaldi

Πρώην Superfast VI και Zeus Palace θα έρθουν ξανά στην Πάτρα

Σε Europa Palace θα μετονομαστεί σύντομα το Cruise Olbia του ομίλου Grimaldi. Το πλοίο δεν είναι άλλο από το Cruise Olbia, το πρώην Superfast VI, το οποίο εξυπηρέτησε για πολλά χρόνια τη γραμμή Ελλάδας – Ιταλίας και όπως φαίνεται σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τις 26 Φεβρουαρίου θα εξυπηρετεί με το νέο του όνομα τη γραμμή Ανκόνα – Πάτρα χωρίς ενδιάμεσα λιμάνια, στη θέση των jumbo ferries Europa Palace και Olympia Palace που δρομολογούνται στο Τυρρηνικό πέλαγος στη γραμμή Λιβόρνο – Όλμπια.

Την παραπάνω γραμμή θα διπλώσει ο Grimaldi με ένα επίσης πρώην ελληνικό πλοίο, το Zeus Palace που είχαν ναυπηγήσει οι Μινωϊκές το 2001 στην Κορέα με το όνομα Prometheus.

αγαπημένα πλοία στη γραμμή της Αδριατικής για τον Grimaldi 2, Αρχιπέλαγος, Ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης

(πηγή φωτογραφίας: www.instagram.com/voyager.shipspotting)

 

Όμως ο όμιλος Grimaldi θα δρομολογήσει ακόμη δύο πλοία στη γραμμή Ανκόνα – Ηγουμενίτσα, προκειμένου να καλύψουν την επιπλέον χωρητικότητα που διέθεταν τα Europa και Olympia Palace.

Τέλος να αναφέρουμε ότι το Cruise Bonaria (πρώην Knossos Palace), το οποίο αυτό το διάστημα εξυπηρετεί στη γραμμή Ανκόνα – Ηγουμενίτσα – Πάτρα, από τον Απρίλιο θα δρομολογηθεί στη γραμμή του Μπρίντιζι.

Εμφάνισε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Share This