Παρουσιάσεις πλοίωνBlog

ΕΓ/ΟΓ ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΔΗΛΟΣ (BLUE STAR DELOS) – Αφιέρωμα στο πλοίο

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκαν τα εγκαίνια του νεοαποκτηθέντος πλοίου του μπλε στόλου της BLUE STAR FERRIES

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκαν τα εγκαίνια του νεοαποκτηθέντος πλοίου του μπλε στόλου της BLUE STAR FERRIES, F/B Blue Star Delos.
Στην εκδήλωση των εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011 παρευρέθηκε πλήθος κόσμου από το χώρο της ακτοπλοίας και της ναυτιλίας. Μεταξύ άλλων ο φακός μας «έπιασε» τον κ. Ανωμερίτη, τον κ. Περικλή Παναγόπουλο, τους κυρίους Γιάννη Βαρδινογιάννη και Σταύρο Αγγελιδάκη από την ANEK LINES, τον κ. Ευάγγελο Βεντούρη, τον κ. Γούτο, τον κ. Γεράσιμο Στρίντζη και πολλούς άλλους ακόμη.

Από τη μεριά της ATTICA έδωσε το παρόν σύσσωμη η ηγεσία του ομίλου με τους κυρίους Ανδρέα Βγενόπουλο, Πέτρο Βέτα και Μιχάλη Σακέλλη.

Είχαμε τη χαρά να δούμε από κοντά και πλήθος γνωστών Πλοιάρχων. Μεταξύ άλλων είχαμε την τιμή να συναντήσουμε τον Καπετάνιο Μιχάλη Δεναξά, προσφάτως συνταξιοδοτημένο με τεράστια ιστορία στο χώρο της ακτοπλοίας και στον οποίο ευχόμαστε καλή ξεκούραση. Ένα ακόμη γνωστό όνομα, ο Καπετάν Κώστας Τζώρτζης, έδωσε το παρόν στα εγκαίνια.

ΕΓΟΓ ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΔΗΛΟΣ (blue Star Delos) Αφιέρωμα στο πλοίο (25)
Οι Αξιωματικοί του λιμενικού σώματος

Ακόμη παρευρέθηκαν ανώτατοι Αξιωματικοί του λιμενικού σώματος.

Ο Πλοίαρχος του πλοίου κ. Σπυρίδων Πεφάνης ήταν ιδιαίτερα φιλόξενος καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, όπως επίσης και οι υπόλοιποι Αξιωματικοί και μέλη του πληρώματος του Blue Star Delos.
Από την Blue Star Ferries οι κυρίες Αριάδνη Ψιμάρα και Χριστίνα Γρηγορά φρόντισαν με τον καλύτερο τρόπο για τη σωστή οργάνωση της εκδήλωσης.

Η κάμερα του arxipelagos κάλυψε το σημαντικό γεγονός. Για ακόμη μια φορά το team του arxipelagos.com ήταν παρόν σε μια ακόμη σημαντική εκδήλωση καταγράφοντας τις στιγμές και τα γεγονότα για τα μέλη του με πλούσιο φωτο-ρεπορτάζ και βίντεο.
Να σημειώσουμε ακόμη πως παρούσες ήταν και οι άλλες ναυτιλιακές και καραβολατρικές ιστοσελίδες δίνοντας και αυτές με τη σειρά τους μια παραπάνω προβολή σε ένα κομμάτι της ναυτιλίας μας που εδώ και αρκετό καιρό πάσχει.

Ευχόμαστε στο F/B Blue Star Delos να είναι καλότυχο και να έχει καλά ταξίδια σε ήρεμες θάλασσες!

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ BINTEO -AΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ BLUE STAR DELOS

 

ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΑΦΙΞΗ & ΡΕΜΕΝΤΖΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ full HD

BLUE STAR DELOS: INTERIORS

 

BLUE STAR DELOS: ΙΝTERNAL ENGINE ROOM

BLUE STAR DELOS: ΕΓΚΑΙΝΙΑ

.

, Αρχιπέλαγος, Ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης

 

 

 

Blue Star Delos – Animation video 3D

Με χαρά σας παρουσιάζουμε μια ανεπανάληπτη τρισδιάστατη βόλτα, στους εσωτερικούς χώρους του Blue Star Delos, μέσα από το 3D animation video εικονικής πραγματικότητας, που μας εμπιστεύτηκε το αρχιτεκτονικό γραφείο που ανέλαβε τα Blue Star Delos & Patmos, του κ. Μολυνδρή και των συνεργατών του.
Απολαύστε το πλοίο και ζήστε εικονικά το ταξίδεμα του… στο Αρχιπέλαγος!

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ BLUE STAR DELOS

.

ΕΓΟΓ ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΔΗΛΟΣ (blue Star Delos) Αφιέρωμα στο πλοίο (34)

 

 

 

 

 

 

 

 

  • ΚΑΜΕΡΑ: Σίμος Μιχάλογλου
  • ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΒΙΝΤΕΟ & ΗΧΟΥ: Κώστας Παπαδόπουλος
  • EXTRA ΚΑΜΕΡΑ: Κώστας Παπαδόπουλος

 

 

Εμφάνισε περισσότερα

Konstantinos Papadopoulos

Το Αρχιπέλαγος είναι η μεγαλύτερη ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα. Με χιλιάδες αναγνώστες καθημερινά από όλο τον κόσμο και εκατοντάδες αναδημοσιεύσεις. Στηρίζουμε την ναυτιλία μας , στηρίζουμε την Ελλάδα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button