Μεγάλη ζήτηση είχαν οι πρώτες κρουαζιέρες της Seadream Yaght Club που θα πραγματοποιήσει μετά από 4 μήνες διακοπής λόγω της πανδημίας. Τα ταξίδια θα πραγματοποιηθούν με το SeaDream I στη Νορβηγία και τον Αρκτικό Κύκλο με δικαίωμα συμμετοχής μόνο σε Σκανδιναβούς αρχικά. Η τεράστια ζήτηση ανάγκασε την εταιρεία να διπλασιάσει τα ταξίδια με τη δρομολόγηση του SeaDream II στην ίδια περιοχή κάτι που σημαίνει ότι η SeaDream ξεκινά κανονικά, χωρίς κανένα mega yaght της παροπλισμένο.
Τον άλλο μήνα ετοιμάζεται να ξεκινήσει κι η γαλλική Ponant με home ports αποκλειστικά γαλλικά λιμάνια και 7ήμερες κρουαζιέρες στους δημοφιλείς προορισμούς της κεντρικής και δυτικής Μεσογείου. Το Lyrial θα εγκατασταθεί στη Νίκαια, το Bougainville στη Bordeaux, το Champlain στο St. Malo, το Dumont D’ Urville στη Χάβρη και το L’ Austral στη Μασσαλία.
Τέλος, η ελληνική Variety Cruises επίσης ετοιμάζεται να επαναδραστηριοποιηθεί τέλη Ιουλίου, αρχικά με το Galileo και το Panorama με τις δημοφιλείς 7ήμερες κρουαζιέρες στις Κυκλάδες.
Δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν κι άλλες εταιρείες που διαθέτουν μικρά πλοία.
