ΑκτοπλοϊαBlog

Για πενταετία (Special Survey) το Θεολόγος Π

Από τα μέσα Ιανουαρίου αναμένεται να επιστρέψει στα δρομολόγια

Ολοκλήρωσε χθες τα δρομολόγιά του στη γραμμή Ραφήνα – Άνδρος – Τήνος – Μύκονος το Ε/Γ-Ο/Γ Θεολόγος Π και σήμερα έδεσε στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος ξεκινώντας την ετήσια ακινησία του.

Το πλοίο της Fast Ferries έχει φέτος να πραγματοποιήσει την πενταετία (special survey), που περιλαμβάνει εκτεταμένες επισκευές και ελέγχους κατά τη διάρκεια του δεξαμενισμού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το πλοίο να παραμείνει εκτός δρομολογίων για μερικούς μήνες, καθώς από την προσεχή Πέμπτη 14 Οκτωβρίου και μέχρι τις 17 Οκτωβρίου, θα εκτελεστεί ο πρώτος προγραμματισμένος δεξαμενισμός στην πλωτή δεξαμενή Piraeus I του ΟΛΠ στο Πέραμα. Στην ίδια δεξαμενή θα πραγματοποιηθεί και ο δεύτερος δεξαμενισμός, από τις 25 έως τις 31 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το πρόγραμμα δεξαμενισμών του ΟΛΠ.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου δεξαμενισμού θα αφαιρεθούν οι ελικοφόροι άξονες, οι οποίοι θα επανατοποθετηθούν κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεξαμενισμού. Παράλληλα θα γίνει πλήρης έλεγχος στα ύφαλα με παχυμετρήσεις στη λαμαρίνα.

Τέλος το Θεολόγος Π αναμένεται να επιστρέψει στα δρομολόγια του στη γραμμή Ραφήνα – Άνδρος – Τήνος – Μύκονος, από τα μέσα Ιανουαρίου.

Εμφάνισε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.
Enter Captcha Here :

Back to top button