ΑκτοπλοϊαBlog

Για δεξαμενισμό το Blue Star 1 & Νήσος Σάμος – Σημερινές αεροφωτογραφίες

Εντυπωσιακές εικόνες από τα δύο μεγάλα πλοία της Attica

Στην πλωτή δεξαμενή Piraeus I του ΟΛΠ στο Πέραμα, ανέβηκε σήμερα το Ε/Γ-Ο/Γ Blue Star 1 για την εκτέλεση του ετήσιου δεξαμενισμού. Σύμφωνα με το πρόγραμμα δεξαμενισμών του ΟΛΠ, το πλοίο της Blue Star Ferries του ομίλου Attica θα παραμείνει στη δεξαμενή έως τις 18 Μαρτίου, ενώ αναμένεται να ξεκινήσει δρομολόγια στη γραμμή Πειραιάς – Σύρος – Πάτμος – Λέρος – Κάλυμνος – Κως – Ρόδος στις 24 Μαρτίου, προς αντικατάσταση του αδελφού Blue Star 2, το οποίο θα ανεβεί στην ίδια δεξαμενή στο χρονικό διάστημα 27 Μαρτίου έως 10 Απριλίου.

Στη διπλανή πλωτή δεξαμενή Piraeus III ήδη βρίσκεται από την περασμένη Δευτέρα 1η Μαρτίου, το Ε/Γ-Ο/Γ Νήσος Σάμος, στο οποίο ολοκληρώθηκε ο δεξαμενισμός και αναμένεται να κατεβεί αύριο από τη δεξαμενή. Το πλοίο της Hellenic Seaways του ομίλου Attica, θα επιστρέψει στα δρομολόγια του στη γραμμή του ΒΑ Αιγαίου τη Δευτέρα 15 Μαρτίου, σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων της εταιρείας.

Η εναέρια κάμερα του Arxipelagos πέταξε σήμερα πάνω από την περιοχή του Περάματος και σας μεταφέρει εικόνες από τα δύο μεγάλα πλοία του ομίλου Attica.

Εμφάνισε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.
Enter Captcha Here :

Back to top button